Ring til os på: 32 54 39 01

Amager Auto-Service er din lokale autoreparatør - Kontakt os på tlf. 32 54 39 01

Amager Auto-Service tilbyder totalløsninger inden for faget på alle mærker og typer af person- og varevogne.
Med mere end 20 års erfaring inden for autoreparation samt altid opdateret med den nyeste viden og teknologi kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer reparationsopgaver.

Amager Auto-Service ledes i det daglige af Peter Larsen og Gert Sørensen, der startede firmaet for mere end 20 år siden. For os er kvalitet og tillid nøgleord, som vi altid arbejder efter at kunne leve op til. At kunden kan stole på, at bilen får det korrekte tilsyn hos Amager

Autoservice, er afgørende. Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, institutioner samt private bilister i hele Storkøbenhavn.
Amager Auto-Service er et lille værksted. Vi har ingen tung administration eller stor medarbejderudskiftning. Dette kommer vores kunder til gode gennem en tæt dialog, et godt kendskab til den enkelte bil, et fornuftigt prisniveau samt en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde.

Så hvis De søger et værksted med disse kvaliteter, så kontakt os i dag for mere information og/eller tidsbestilling.

Amager Auto-service

Løjtegårdsvej 169, 2770 Kastrup
+45 32 54 39 01
aas@larsen.mail.dk
Amager Auto-Service er din lokale autoreparatør

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og rådgiver gerne om reservedelskvaliteter, vedligeholdelse, materialevalg m.m. og sørger for at du får den ønskede løsning med vægt på kvalitet og økonomi.

Profil

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Find os

Tryk her for at læse mere


Læs mere

Kontakt os

Tryk her for at læse mere


Læs mere